Música de videojocs, Disney i Rock, en el concert de les bandes infantil i juvenil de la Unión Musical Porteña

0
869
El concert es farà al Teatre Begoña del port de Sagunt

Les bandes del Port de Sagunt oferiran un repertori eclèctic amb peces de Disney, del videojoc Zelda, o del rock de Deep Purple

Les Bandes infantil i juvenil de la Unió Musical Porteña, oferiran un concert gratuït el pròxim diumenge, 12 de febrer, a partir de les 19,30h, en el Teatre de Begoña de Port de Sagunt. Este concert està organitzat en col·laboració amb la delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt.

Ambdues agrupacions demostraran el seu talent interpretant un eclèctic i variat repertori amb peces de Disney, del videojoc Zelda i fins a de el rock més clàssic, com el tema ‘Smoke on the water’ de Deep Purple.

Concretament, la Banda Infantil, dirigida per Francisco José Cebrián Duarte, donarà vida sobre l’escenari a: ‘Windforce’, de Douglas I. Wagner; ‘Colors of the wind’, d’Alan Menken; ‘Tacs and Salsa’, de Lew Davison; ‘Zelda’s Lullaby’, de Mahito Yokota; i ‘Old Mac’s Haunted Farm’, de Tim Rowland.

Per la seua banda, la Banda Juvenil, sota la batuta de Raúl Domenech Rubio, interpretarà: ‘March Grandiós’, de Robert Smith; ‘New World’s Symphony’, de A. Dovrak; ‘Above and Beyond’, de James Swearingen; ‘Whath of Vesubius’, de Paul Clark; i ‘Smoke on the water’, de Deep Purple.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here