La música per a joves guanya protagonisme a Bocairent

0
259

Aquest divendres, 11 d’agost, arranquen les cites que la programació estiuenca de Bocairent dedica a la música jove. Seran quatre les cites que s’aniran succeint en onze dies caracteritzades per la varietat d’estils i per la gratuïtat de totes elles “de forma que el nostre jovent pot gaudir de propostes promogudes per ells mateixos en diferents punts del nostre nucli urbà”, com apunta el regidor de l’Àrea Cultural i Juvenil, Xavi Molina.

La segona edició del Bekirent rap iniciarà la programació aquest divendres, 11 d’agost, a partir de les 21.00 h al parc de la Derrota. El cartell del festival estarà encapçalat per Erick Hervé acompanyat per DJ Rosvil, Machete en boca, El método, Miss Motosierra i Aukan & Mud Band.

Per a dilluns quedarà la 1a Nit de música jove en valencià amb l’actuació dels grups Tesa i Kontaminació Akústica en el carrer dedicat a les germanes Dorotea i Margarida Joanes. La proposta, a més, inclou un sopar previ en el mateix emplaçament.

Al seu torn, el 18 d’agost la piscina municipal acollirà una sessió de bany amenitzada pel discjòquei Tremor de 18.00 a 22.00 h. Finalment, el mirador de la ronda Sud serà l’escenari el dia 21 d’una jam session oberta a qualsevol músic o grup local que vullga compartir les seues cançons amb el públic assistent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here