Música i focs artificials per a celebrar l’arribada de l’estiu amb la Nit de Sant Joan en la platja de Port de Sagunt

0
4215
Imatge de la platja de Sagunt durant una nit de Sant Joan

La regidoria de Cultura de Sagunt ha organitzat activitats en la platja per a celebrar Sant Joan la nit del 23 al 24 de juny

​Arriba el solstici d’estiu i amb ell les activitats que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha preparat per a celebrar la tradicional Nit de Sant Joan. A les tradicionals fogueres de la jornada del 23 al 24 de juny que veïns i turistes prepararen per a donar-li la benvinguda a l’estiu, se li sumen activitats en la platja de Port de Sagunt.

Aquestes activitats començaran el divendres 23 de juny a partir de les 22 hores, en el passeig Marítim on el grup Green Gos delectarà als assistents amb una gran batucada. Seguidament, sobre les 23 hores, se celebrarà un correfoc al carrer per part de la Diabòlica del Camp de Morvedre que partirà de la plaça de la Concòrdia i recorrerà el passeig Marítim. Per a acabar aquesta festivitat i abans del tradicional salt d’ones, tal com mana el ritual, a la mitjanit la Pirotècnia Torís dispararà un castell de focs artificials en la confluència de l’avinguda Delta del Riu amb l’avinguda Mediterrani.

Dispositiu especial

D’una altra banda l’Ajuntament de Sagunt ha explicat que reforçarà el servei de platges, amb policies, dos socorristes i un coordinador per posta en les platges del Port de Sagunt i Almardà, que estarà operatiu fins a les 4h.

La delegació de Platges recorda que la Demarcació de Costes de València prohibeix fer foc en la platja, a més de demanar a tots els veïns “precaució en el bany i respecte cap a les instal·lacions i l’entorn”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Sagunt acurta el termini de pagament de factures i el situa per davall de la mitjana durant el segon trimestre de l'any

D’altra banda, recordar que l’avinguda Mediterrani estarà tallada al trànsit a partir de les 22 hores aproximadament, per les activitats lúdiques programades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here