Municipis de la Canal de Navarrés presenten un nou pla de màrqueting per desestacionalitzar el turisme

0
4729
La comarca vol atraure especialment turisme vinculat al medi ambient.

Es plantegem noves alternatives d’oci i temps lliure pròxim i natural per a tota mena de públics i activitats i serveis

Els municipis d’Anna, Bicorp, Bolbaite, Chella, Estubeny, Millares, Navarrés i Quesa, plantejaran una oferta turística sostenible per a les estacions de primavera, tardor i hivern, basada en l’interessant patrimoni natural i cultural de la zona, les activitats saludables a l’aire lliure per a tota mena de públics, i les escapades gastronòmiques per a desestacionalizar el turisme.

La campanya pretén atraure el turisme adult, familiar i saludable als municipis integrants, i plantejar noves alternatives d’oci i temps lliure pròxim i natural per a tota mena de públics i activitats i serveis en les estacions de l’any que habitualment reben menys visites.

S’ha pogut desenvolupar gràcies a la signatura d’un Conveni de col·laboració entre Turisme de la Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València, i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, que ha desenvolupat el Pla de Governança i Dinamització Turística que ha portat actuacions per valor de 300.000 euros durant 2020.

Equipament

Entre aquestes noves actuacions, cal destacar la Senyalització i Condicionament de la Sendera GR-332, que passa per tots els municipis pertanyents a la Mancomunitat de la Canal de Navarrés , i que s’ha dotat, a més, de senyals informatius intel·ligents, amb un QR inclòs per a poder descarregar i poder utilitzar el mòbil com a guia, i es renovaran tots els plans turístics, que seran descarregables en línia, per a donar a conéixer totes les meravelles patrimonials, culturals i naturals i tots els serveis de primera qualitat que els visitants poden trobar durant tot l’any.

A més, s’han recuperat, adaptat i creat noves rutes de cicloturisme, proporcionant gran quantitat d’itineraris senyalitzats per a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

La campanya comptarà amb trobades amb ‘influencers’, perquè coneguen de primera mà les alternatives turístiques que ofereixen els municipis de la Mancomunitat, i puguen difondre les seues propostes turístiques, i una ruta dels sentits, amb periodistes especialitzats en gastronomia, per a donar a conéixer l’oferta de serveis turístics.

De la mateixa manera, es plantejaran nous productes turístics, com a paquets de ‘escapades d’aventura’, ‘familiars’, o de ‘desconnexió’, programats pel recentment creat Club Producte, en el qual s’engloben tots els comerços i serveis turístics que ofereixen els municipis, com a allotjaments, restaurants, empreses de serveis turístics, etc. Es pretén així des de la Mancomunitat, al comerç de la comarca. Els comerços de la zona, per a inscriure’s han de signar la Carta d’Adhesió al Club, i complir amb els requisits que ja compleixen els integrants.

S’han instal·lat sensors per a controlar el flux de les persones als paratges naturals i poder garantir un turisme sa i segur. A més de tot això, s’han incorporat les últimes tecnologies, a través del projecte per a Smart Cities, dotant a la gestió turística de les noves tecnologies, com l’aplicació Iristrace, que serveix com a eina de gestió interna, i el nou sistema de sensors per a controlar el flux de persones als paratges naturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here