Municipis de la Canal de Navarrés presenten un nou pla de màrqueting per desestacionalitzar el turisme

0
2438
La comarca vol atraure especialment turisme vinculat al medi ambient.

Es plantegem noves alternatives d’oci i temps lliure pròxim i natural per a tota mena de públics i activitats i serveis

Els municipis d’Anna, Bicorp, Bolbaite, Chella, Estubeny, Millares, Navarrés i Quesa, plantejaran una oferta turística sostenible per a les estacions de primavera, tardor i hivern, basada en l’interessant patrimoni natural i cultural de la zona, les activitats saludables a l’aire lliure per a tota mena de públics, i les escapades gastronòmiques per a desestacionalizar el turisme.

La campanya pretén atraure el turisme adult, familiar i saludable als municipis integrants, i plantejar noves alternatives d’oci i temps lliure pròxim i natural per a tota mena de públics i activitats i serveis en les estacions de l’any que habitualment reben menys visites.

S’ha pogut desenvolupar gràcies a la signatura d’un Conveni de col·laboració entre Turisme de la Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València, i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, que ha desenvolupat el Pla de Governança i Dinamització Turística que ha portat actuacions per valor de 300.000 euros durant 2020.

Equipament

Entre aquestes noves actuacions, cal destacar la Senyalització i Condicionament de la Sendera GR-332, que passa per tots els municipis pertanyents a la Mancomunitat de la Canal de Navarrés , i que s’ha dotat, a més, de senyals informatius intel·ligents, amb un QR inclòs per a poder descarregar i poder utilitzar el mòbil com a guia, i es renovaran tots els plans turístics, que seran descarregables en línia, per a donar a conéixer totes les meravelles patrimonials, culturals i naturals i tots els serveis de primera qualitat que els visitants poden trobar durant tot l’any.

A més, s’han recuperat, adaptat i creat noves rutes de cicloturisme, proporcionant gran quantitat d’itineraris senyalitzats per a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Galería de imágenes del Grupo Atava en la ruta de El Remedio de Utiel

La campanya comptarà amb trobades amb ‘influencers’, perquè coneguen de primera mà les alternatives turístiques que ofereixen els municipis de la Mancomunitat, i puguen difondre les seues propostes turístiques, i una ruta dels sentits, amb periodistes especialitzats en gastronomia, per a donar a conéixer l’oferta de serveis turístics.

De la mateixa manera, es plantejaran nous productes turístics, com a paquets de ‘escapades d’aventura’, ‘familiars’, o de ‘desconnexió’, programats pel recentment creat Club Producte, en el qual s’engloben tots els comerços i serveis turístics que ofereixen els municipis, com a allotjaments, restaurants, empreses de serveis turístics, etc. Es pretén així des de la Mancomunitat, al comerç de la comarca. Els comerços de la zona, per a inscriure’s han de signar la Carta d’Adhesió al Club, i complir amb els requisits que ja compleixen els integrants.

S’han instal·lat sensors per a controlar el flux de les persones als paratges naturals i poder garantir un turisme sa i segur. A més de tot això, s’han incorporat les últimes tecnologies, a través del projecte per a Smart Cities, dotant a la gestió turística de les noves tecnologies, com l’aplicació Iristrace, que serveix com a eina de gestió interna, i el nou sistema de sensors per a controlar el flux de persones als paratges naturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here