Els municipis del Camp de Morvedre comptaran amb 148.000 euros del Pla d’Ocupació de la Diputació

0
1159
Les inversions es reben en funció del nombre d'aturats

Els municipis rebran la inversió en funció del nombre d’aturats, i destaca entre tots Sagunt que assolirà una inversió de 93.361 euros

Els municipis del Camp de Morvedre rebran un total de 147.814 euros dins el Pla d’Ocupació engegat per la Diputació de VAlència, dotat amb 3 milions d’euros, i dirigit als municipis valencians per a contrarestar el repunt de l’atur que tradicionalment es produeix després de les campanyes de Nadal i Rebaixes.

Cada ajuntament comptarà amb una quantitat en funció de la quantitat d’aturats que tinga, que en el cas de la comarca va des dels 2.000 fins als 7.200 euros, amb l’excepció de Sagunt, que amb un registre de prop de 6.000 persones persones en atur rebrà 93.361 euros.

Aquests fons garanteixen que tots els municipis puguen engegar plans d’ocupació locals en un moment d’especial dificultat en el mercat laboral, una vegada concloses les campanyes de Nadal i de Rebaixes. En línia amb aquest objectiu, les contractacions, que es podran realitzar fins al pròxim 15 de febrer, hauran de ser per un període d’almenys 3 mesos i amb una jornada de 30 hores setmanals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here