MovingKitchen de Madrid guanya el concurs gastronòmic de FirAll 2018 de Xàtiva

0
1994
El concurs promou l'ús de l'all tendre

El certamen forma part de la Fira de l’All Tendre que se celebra aquest cap de setmana a Xàtiva

L’establiment MovingKitchen de Madrid, d’Alejandro Castelán i Beatriz Cieza, s’ha alçat amb el primer premi de l’II Concurs Gastronòmic ‘L’all tendre, de la terra al plat’, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, amb motiu de la celebració de la Fira de l’All Tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El plat presentat per Castelán i Cieza ha sigut ‘El cacau i l’all tendre…’. El premi ha sigut lliurat per l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà.

El segon premi ha anat a parar al restaurant Tandem Gastronòmic, de València. Els seus xefs, Alejandro Rocher i Piero Ronconi han presentat el plat ‘Sopa d’all tendre’. El guardó ha sigut lliurat pel diputat provincial de Mancomunitats i Comarcalització de la Diputació de València, Voro Femenía.

El tercer premi se l’ha emportat el restaurant El Solet, de Biar (Alacant), amb el plat “Ajoblanco tendre d’orxata, verat soasada, cruixent de les seues tiges i all i oli de carabassa rostida”. Els cuiners Ferran Arnau i Lorenzo Lorente han rebut el premi de mans del director tècnic del certamen, Jesús Minguet.

Finalment, el premi al plat d’innovació ha anat a parar a les mans de Daniel Felip i Marian Mahaila, del restaurant La Travessa, de Benicàssim. El seu plat, ‘Pastís d’all tendre’. Aquest trofeu ha sigut lliurat pel primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente.

El jurat d’aquest concurs ha estat compost per Vicente Patiño (Saiti), Miguel Lanjarón (Rational Ibèrica), Rafel Tugues (Spoonlab.com), Cova Morales (Comoju), Ángel García (Dóna&CO), Joan Clement (CdT) i Francisco Sánchez (Canastell).

Els premis en metàl·lic del concurs han sigut d’1.000 euros (patrocinat per Tallers Xàtiva), 500 euros (patrocinat per Divina Aurora) i 250 euros (patrocinat per Recreatius Saetabis) per als tres primers classificats i un altre de 250 euros (també patrocinat per Recreatius Saetabis) per al plat més innovador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here