El ‘Mou-te per la Vall’ recull les propostes per a disfrutar de la comarca en estiu

2
2184
La Mancomunitat divulga l'oferta estival de la comarca

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida difon aquelles activitats de turisme, cultura, esports, natura, festes i música dels diferents ajuntaments

Una agenda amb totes aquelles activitats de turisme, cultura, esports, natura, festes i música que els diferents ajuntaments de la comarca programen durant l’estiu, això és el ‘Mou-te per la Vall’. Concebut de cara als turistes que la visiten, l’agenda es pot consultar a valldalbaida.com on s’actualitzarà amb les propostes que els ajuntament facen arribar al departament de turisme de la Mancomunitat.

De moment, la primera cita arriba dissabte a les 20h a l’Auditori Municipal de Salem amb un recital de piano i seguirà dissabte que ve a les 22h a Otos amb el concert d’Andreu Valor i l’endemà diumenge a les 11h amb el taller ‘Un detectiu a la natura’ a l’esplanada de l’antic Molí Fariner d’Agullent. I el 7 i el 8 inclou les festes de Sant Cristòfol a Ontinyent i el 9, les de Sant Esteve.

El ‘Mou-te per la Vall’ serà una de les diverses propostes que el departament de turisme de la Mancomunitat portarà a la 4a edició de la Fira de les Comarques a la plaça de Bous de València des d’esta vesprada a les 18 hores fins al 25 de juny, quan Bellús protagonitzarà les actuacions amb les seues danses populars a les 12:45 a l’esplanada exterior. A més, es presentarà la quarta edició del Pool Party 201. En col·laboració amb l’escola de dansa Masters d’Ontinyent, la Pool Party: sport, music & food 2017 és un programa esportiu i aquàtic gratuït que fusiona activitat física, música i gastronomia amb la diversió i l’entreteniment del qual disfrutaran 14 pobles de la Vall d’Albaida del 7 de juliol al 14 d’agost.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here