La Mostra Internacional de Cinema Educatiu ret homenatge a Rosaria Omaggio ‘Visanteta’, a Sagunt

0
903
Rosaria Omaggio va estar a Sagunt

La protagonsita de ‘El virgo de Visanteta’ i representant d’Unicef per a Itàlia va ser homenatjada en un acte a Sagunt

La MICE, Mostra Internacional de Cinema Educatiu, va retre homenatge a Sagunt a l’actriu italiana Rosario Omaggio, protagonista de ‘El virgo de Visanteta’. L’acte va tindre lloc dimecres en l’Auditori del C.C. Mario Monreal, on es va dedicar l’acte central a l’actriu italiana per la seua trajectòria i per la seua labor social com a representant d’Unicef per Itàlia.

A l’homenatge van assistir l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor de Cultura i Educació, José Manuel Tarazona; les Falleres Majors del Camp de Morvedre, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado; el director de cinema, Javier Navarro; així com representants de la societat civil i un nombrós públic seguidor de la trajectòria artística de Maria Rosario; també un grup de cineastes i artistes de països com Índia, Japó, EUA, Turquia, Cuba, Indonèsia o Ucraïna convidats per l’organització de la MICE que van visitar la ciutat.

L’alcalde, Quico Fernández, va dedicar unes paraules a Maria Rosario recordant que Sagunt “també és romana”, com Roma, on resideix “una de les actrius més relacionades amb el nostre cinema, en un moment en el qual el cinema valencià començava a tenir presència”.

L’alcalde de Sagunt, en representació de l’Ajuntament i de l’organització de la MICE, li va fer lliurament a Omaggio del reconeixement a la seua trajectòria. En finalitzar l’acte, es va procedir a la projecció del seu primer curt com a directora, Hey You!, de cinema mut i ambientada amb música clàssica, i la projecció del llargmetratge ‘Walesa, man of hope’ (Walesa, l’esperança d’un poble), del director polonés Andrzej Wajda. Omaggio va voler destacar que, esta pel·lícula, “és una síntesi de les meues quatre grans passions: el teatre, el cinema, la música i els xiquets”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Rafael Solaz presenta su 'Valencia en el siglo XIX' con imágenes inéditas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here