El Morvedre Rock 3.0 de Sagunt presenta el calendari de concerts


0
1785
Cartell del calendari del Morvedre Rock 2018 de Sagunt

La primera cita serà este pròxim divendres 20 d’abril, a les 23.30 hores, amb els grups Dandy Wolf i Bendita Locura

La delegació de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt presenta el calendari de concerts del Morvedre Rock 3.0. Una vegada seleccionades les bandes que actuaran en el certamen, la sala Green Espai acollirà durant els pròxims divendres 20 i 27 d’abril i 4 i 11 de maig, a les 23.30 hores, els concerts dels grups finalistes de metall, rock, indie rock, jazz rock o rock mestís, la mitjana d’edat del qual és de 23 anys. Morvedre Rock 3.0 és un certamen de l’associació Viure Dignament, que gestiona la sala Green Espai, amb la col·laboració del departament de Joventut de l’Ajuntament de Sagunt.

El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, assenyala que este certamen “va dirigit tant a grups com a amants de la música en directe”. Sampedro a més assegura que l’objectiu “és doble, ja que d’una banda se li ofereix una oportunitat a joves bandes de realitzar concerts en bones condicions tècniques, amb possibilitat que es donen a conéixer en esdeveniments com el Music Port Fest o el concert final al costat d’una banda de prestigi als grups guanyadors; i d’altra banda, es promociona la música rock en directe, per a animar una escena local una mica feble en estos últims anys quant a oferta de concerts en locals com a bars o discopubs”.

Este pròxim divendres 20 d’abril, a les 23.30 hores, arranca el Morvedre Rock 3.0 amb el grup indie castellonenc Dandy Wolf i el grup local Bendita Locurta. El divendres 27 d’abril, a la mateixa hora, arribarà la banda Arreu, del nord de la Comunitat Valenciana, barrejant rock, ska, reggae i rap amb lletres en valencià en la seua majoria i amb un punt de vista de compromís social. Al costat d’ells estarà Jamaleònics, un grup de jazz rock i funk format per joves músics de Sagunt i de pobles dels voltants.

El mes de maig, amb la cita del divendres 4 de maig, a les 23.30 hores, ho obri el grup La Caravana, una banda valenciana de mestissatge rock, ska, reggae i rumba, els qui han publicat el seu primer CD ‘Abre tus alas’. Al costat d’ells estarà Lithium, un grup local que torna amb el seu metall alternatiu i que compta amb un extens currículum com a banda. A més, la jove banda Freak Frogs de rock alternatiu també actuarà este dia.

Finalment, el divendres 11 de maig el grup Níobe de epic rock i folk amb tocs cèltics visitarà el Green Espai, a més de la banda Diàspora, que arriba des de la Marina Alta amb un rock enèrgic carregat de lletres que parlen de situacions actuals des d’un punt de vista crític.

D’entre estos concerts, se seleccionarà un grup de cada modalitat que actuarà en el concert final del pròxim diumenge 27 de maig en el Casal Jove al costat d’una banda de projecció convidada, a més de la participació en el festival Music Port Fest, els dies 6 i 7 de juliol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here