Morera destaca la unitat de la societat per a reivindicar el tren Gandia-Oliva-Dénia

0
478
Manifestación para reivindicar la línea Dénia - Gandia
Manifestación para reivindicar la línea Dénia - Gandia

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat en la concentració convocada a Dénia per a reivindicar el tren Gandia-Oliva-Dénia i el dret de més de 500.000 persones a tindre unes bones connexions per ferrocarril.

El President de les Corts ha intervingut en l’acte per assenyalar que es tracta “d’un clam no només de dos comarques, és un clam de tot el poble valencià que vol que s’escolte clar i ras a Madrid, on tenen els diners i les competències per executar la línia fèrria i que sempre està a l’espera”.

Morera ha destacat que la concentració, “és també un clar exemple d’unitat per eixir de l’aïllament al que estan condemnades dos comarques i més de mig milió de valencianes i valencians”. Per això, el President de la cambra autonòmica valenciana ha reivindicat una gran unitat de tots els partits polítics i de la societat civil per aconseguir un objectiu “que suposa el nostre benestar i també el de les generacions futures”.

Enric Morera
Enric Morera

El President de les Corts ha recordat que des del parlament valencià “existix unitat i unanimitat per reivindicar i demanar este tren, però no solament depén de nosaltres i toca que ens escolten clarament a Madrid i facen cas de les justes reivindicacions en inversions, en infraestructures i en benestar que reclama el poble valencià”.

 

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here