Mor un home a Xàtiva en inundar-se la cova en la que vivia i un altre a Énguera arrossegat per l’aigua


0
671
La cova en la que vivia la víctima
La cova en la que vivia la víctima

Dilluns van morir dos homes a Xàtiva i Énguera pels efectes de les pluges torrencials.

La víctima de Xàtiva, de 57 anys, va morir en la cova en la qual vivia des de feia mesos en el vessant del castell de Xàtiva i que es va inundar per les precipitacions de les últimes hores, deixant atrapada a la víctima.

L’alcalde de Xàtiva va informar a la vesprada del rescat amb èxit d’aquesta persona per dos agents de la Policia Local, que van entrar a la cova ja inundada fins al nivell del pit, circumstància que dificultava el moviment de la persona auxiliada. L’home va ser traslladat a l’Hospital Lluís Alcanyís, on finalment va morir.

La víctima d’Énguera és un home de 64 anys que s’hauria vist sorprés per un torrent d’aigua quan conduïa el seu vehicle, segons fonts policials. Les mateixes fonts expliquen que inicialment es va trobar el seu cotxe i després el cadàver de l’home en una rambla.

Amb aquest home són dues les víctimes mortals provocades per l’episodi de forts aiguats després de la mort d’un home diumenge passat a Finestrat, que va ser arrossegat per un torrent d’aigua en una cala de la zona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here