Mor Paco Salvador, qui va ser alcalde de Benigànim durant 25 anys

2
1273
Paco
Paco ha mort als 80 anys (foto: Levante-EMV)

Este matí ha mort als 80 anys d’edat Francisco Salvador Oliver, popularment conegut com Paco i que va ser alcalde de Benigànim durant 25 anys. Paco va ser designat alcalde encara durant la dictadura de Franco l’any 1974, i totes les eleccions successives les va guanyar per majoria absoluta fins el 1999 quan va perdre davant el socialista José Ramón Vayà.

El veterà polític va ser escollit en les primeres eleccions democràtiques encapçalant la candidatura d’UCD, per a les següents eleccions de 1983 presentar-se per AP i ja el 1991 pel PP. Les últimes eleccions a les que es va presentar van ser el 1999 quan ja va ser derrotat pel PSPV que va obtindre la majoria absoluta, abandonant al poc de temps la seua acta de regidor.

Francisco Salvador, va nàixer el gener de 1929 a la Pobla Llarga (la Ribera Alta) però es va establir a Benigànim on dirigia una empresa vitivinícola. La seua esposa també havia mort recentment. El soterrament serà demà a les 16h a la parròquia de Sant Miquel de Benigànim.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí