Mor Isabel Iniesta, referent socialista, feminista i de participació ciutadana de Xàtiva

0
1986
Isabel Iniesta

El PSPV de Xàtiva mostra la seua tristesa, reconeix la figura d’Iniesta com un exemple de lluita constant per una societat millor i dóna el condol a la família i amistats

Isabel Iniesta, vinculada estretament i activament al teixit associatiu de la ciutat de Xàtiva, ha mort després d’una intensa lluita contra una malaltia. Iniesta pertanyia de manera activa al PSPV-PSOE de Xàtiva, estant encarregada durant molts anys de la Secretaria d’Igualtat de la formació política. També, el feminisme de Xàtiva ha estat marcat per la gran participació i lluita d’Isabel Iniesta, a través del Consell de les Dones i de les associacions feministes Xateba i Fent Camí. A més a més, era membre activa de l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest.

El PSPV-PSOE de Xàtiva mostra la seua tristesa i qualifica la pèrdua d’irreparable. Així mateix, valoren la figura d’Isabel Iniesta com un exemple de lluita per una societat millor, més igualitària, més justa i més participativa. El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el secretari d’organització i diputat socialista, José Muñoz, han estat informats de la pèrdua i han mostrat el seu reconeixement i condol al socialisme xativí i a la família i amistats.

La vetla d’Isabel Iniesta es realitzarà al Tanatori la Costera de Xàtiva, sent el soterrar en el mateix Tanatori demà divendres 22 de novembre a les 12:00h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here