Mor el dofí que havia aparegut desorientat a la badia de Cullera

0
1396
Imatge del rescat del dofí a Cullera.

El seu cos ha sigut traslladat al Oceanogràfic de València, on es realitzarà una anàlisi i estudi per a esbrinar la causa de la seua mort

El dofí que aquest dimarts va ser rescatat a Cullera després de trobar-lo desorientat a la seua costa, finalment ha mort hores després. En aquest rescat van participar efectius del Seprona, Policia Local i veterinaris del Oceanogràfic havien tractat de salvar-li la vida, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Va ser un ciutadà el que, durant el matí d’aquest dimarts, va detectar la presència del dofí prop de l’arenal de la platja de Cullera. Aquesta persona va cridar al 112 i es va activar el protocol previst en aquests casos.

Així, es va donar avís al Seprona i a l’equip de veterinaris del Oceanogràfic, que, juntament amb la Policia Local, van rescatar en un primer moment a l’animal. Es tractava d’una jove femella de dofí ratllat, una espècie molt comuna al Mediterrani. Després de prestar cura a l’animal, l’han retornat a la mar.

No obstant això, al cap d’unes hores, el dofí ha va tornar a la costa i no es va aconseguir reanimar a l’animal, que finalment va morir. El seu cos ha sigut traslladat al Oceanogràfic de València, on es realitzarà una anàlisi i estudi per a esbrinar la causa de la seua mort.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here