Montitxelvo rehabilita i fa més accessible el seu ajuntament amb ajuda de la Diputació

0
1313
Jorge Rodríguez ha visitat Montitxelvo

L’actuació a la casa de la vila suposa una inversió de quasi 200.000 euros, executada amb fons provincials

La rehabilitació de l’Ajuntament de Montitxelvo, centrada en la modernització de les instal·lacions i la millora de l’accessibilitat, ha sigut la principal actuació del consistori de la Vall d’Albaida amb fons provincials durant la present legislatura. En paraules del president de la Diputació, Jorge Rodríguez, “es tracta d’una d’eixes obres en les quals es veu la capacitat dels alcaldes i alcaldesses per a traure el màxim partit als diners que reben de la Diputació i per a transformar-ho en actuacions que faciliten la vida a les seues veïnes i veïns”.

Rodríguez ha visitat el consistori renovat amb fons provincials, amb una inversió propera als 200.000 euros executada en dues fases, acompanyat per l’alcaldessa de Montitxelvo, Josefina Pou, que ha agraït a la corporació els més de 600.000 euros rebuts entre 2016 i 2017, el doble del que va disposar entre 2014 i 2015 el municipi a través del finançament provincial.

La renovació de l’ajuntament “permet garantir l’accessibilitat de tot tipus de persones, una cosa essencial en un edifici públic”, ha assenyalat el president, que ha avançat que “la implicació de la Diputació amb Montitxelvo va a continuar en el que queda de legislatura, ja que a través dels diferents plans van a arribar al municipi al voltant de 300.000 euros més abans que acabe 2019”. “Eixe treball conjunt amb l’Ajuntament va a donar encara més fruits a l’hora de millorar la vida de la gent”, ha conclòs Rodríguez.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Montitxelvo, Josefina Pou, ha explicat que “és una obra que necessitàvem fer, per seguretat, perquè hi havia greus problemes d’estructura i de coberta; era necessària per a millorar l’accessibilitat, perquè totes les dependències que ara estan en la planta baixa estaven en la part superior”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí