Montesa s’incorporarà als municipis ‘filmfriendly’ per al rodatge de produccions cinematogràfiques

0
1697
La diputada Pilar Moncho ha visitat el castell de Montesa

La diputada Pilar Moncho y l’alcadessa Analia Juan es reuneixen per a tractar noves estratègies turístiques en l’històric municipi de la Costera

La vicepresidenta del Patronat de Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Montesa per a mantenir una reunió de treball amb l’alcaldessa Analia Juan i abordar nous projectes turístics conjunts. També ha participat en la trobada el director del Patronat, Evarist Caselles, i el regidor de Patrimoni, Nicolás Ballester.

Entre altres projectes de futur, es va abordar la incoporació de Montesa a la xarxa de municipis filmfriendly de València Turisme, “perquè té un potencial extraordinari per a localitzacions cinematogràfiques d’exteriors”, va assenyalar Moncho.

La visita va començar amb un recorregut pels recursos turístics i patrimonials més rellevants de Montesa, entre els quals destaca el castell, Monument Nacional icona i seu de l’Ordre de Montesa des de 1319 i que la seua sala capitular ha sigut restaurada amb ajuda de la Diputació de València.

Des del Castell, s’observa a la perfecció la Mola, un altiplà amb dues grans roques, el Tormo Gros i la Pedra Senyora, origen de llegendes la singularitat de les quals ha sigut descrita pels cronistes Viciana, Escolano i el botànic Cavanilles.

“Uns recursos turístics tan imponents han de ser l’eix de nous productes turístics i experienciales que capten l’atenció de visitants i turistes i per a açò és fonamental treballar de manera coordinada, com fem des del Patronat de Turisme, en l’àmbit institucional i també amb agents privats”, va avançar Pilar Moncho.

La diputada va assenyalar que “el nostre objectiu és trepitjar el territori, conèixer i analitzar la situació de les comarques per a poder invertir els recursos del Patronat de Turisme de manera eficient i efectiva”.

L’alcaldessa va explicar a la diputada i al director del Patronat les accions turístiques que actualment s’estan desenvolupant a Montesa com les visites guiades al campanar, “que estan tenint un èxit inesperat”, i les també les recreacions històriques o les excursions organitzades al Castell els dissabtes, diumenges i festius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here