Montaverner inaugura el seu nou circuit per corredors

0
603
Les instal·lacions són 300 metres líneals de paviment de terra
Les instal·lacions són 300 metres lineals de paviment de terra

Montaverner ha inaugurat el seu nou circuit per corredors, instal·lació que que estat finançada per la Diputació de València, per la qual cosa s’ha comptat amb la presència del president de la corporació provincial, Alfonso Rus. El circuit per corredors consisteix en 300 metres lineals de terra, i des del consistori s’afirma que en elles el Club d’Atletisme de Montaverner, integrat per prop de 270 atletes, podrà desenvolupar la seua activitat esportiva diària. La seua ubicació al parc, al costat del camp de futbol, «ha suposat la revitalització de l’entorn, en convertir-se en una nova zona d’esbarjo, passeig i oci, al mateix temps que es practica l’atletisme», segons l’alcaldessa Amparo Roses.

Una altra instal·lació inaugurada són les pistes d’skate” i d’atletisme. Amb el circuit per corredors la inversió ha tingut un cost de 100.000 euros.

Nou equipament per al pavelló

D’altra banda, s’ha conclòs l’equipament amb graderies i vestidors del pavelló municipal, que es va començar a construir l’any 2010 amb ajuda de la Diputació de 91.827 euros, procedents dels Planss Provincials (PPOS) de 2011 i 2012. El recinte compta així amb uns vestuaris adaptats a la normativa vigent i unes graderies desmuntables amb capacitat per a unes 300 persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here