Mónica Oltra planta el roure atorgat per Compromís per Ontinyent en 2015

0
801
Mónica Oltra, acompanyada de Sílvia Urenya
Mónica Oltra, acompanyada de Sílvia Urenya

Mónica Oltra ha plantat al passeig de Benarrai d’Ontinyent el roure atorgat pel col·lectiu de Compromís de la ciutat en 2015 en el seu 20é aniversari. D’esta forma Oltra ha complit la seua promesa de tornar en persona per plantar-lo a Ontinyent.

Acompanyada per Dora, Pilar i Maria, de la Plataforma del Fem (col·lectiu premiat també en la mateixa edició), i companyes de Més que dones, premiades en l’edició d’enguany, Mónica Oltra ha plantat el roure amb les seues pròpies mans, i tot seguit ha declarat que el roure “és una imatge preciosa d’un arbre que li costa créixer però que arrela bé a la terra. Un arbre molt resistent” i ha desitjat que “davall d’este roure que hem plantat hui s’estime molta gent i done felicitat als veïns d’Ontinyent”. Les companyes de la Plataforma del fem han plantat el seu roure molt pròxim al de Mónica Oltra, a la zona de l’estany del passeig de Benarrai.

Segons Sílvia Ureña, portaveu de Compromís: “Compromís, com el roure arrelat a la terra, creix recte i ferm, i amb el treball compartit i la feina ben feta, es farà ben fort i ben alt.” Visitant el passeig, Ureña ha explicat a Oltra la importància que per a Compromís té el passeig de Benarrai perquè és “una de les zones verdes projectada durant la legislatura passada des de la regidoria de Medi Ambient, a càrrec de Compromís, i s’està convertint en un pulmó verd de la ciutat d’esplai i d’oci. Una zona molt apreciada pels veïns i veïnes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí