Mónica Oltra, Joan Baldoví i Fran Ferri, en un acte electoral a Ontinyent presentats pel candidat Nico Calabuig

0
1499
Mónica Oltra i Joan Baldoví estaran a Ontinyent

Les primeres espases de la formació valencianista faran un acte dijous 21 de març a les 19.30 al Teatre Echegaray de la capital de la Vall d’Albaida

A les portes de començar la campanya electoral per al 28 d’abril en la que hi haurà comicis generals i autonòmics tres dels principals candidats de Compromís a estes eleccions passaran per Ontinyent. Serà un acte el dijous 21 de març al Teatre Echegaray on, presentats pel candidat a l’alcaldia de la capital de la Vall d’Albaida, Nico Calabuig, assistiran el número 1 al Congrés, Joan Baldoví i la candidata a la Generalitat i número 1 per València a les Corts, Mónica Oltra, així com el número 2, Fran Ferri.

Calabuig ha manifestat que «és un autèntic honor que s’haja escollit Ontinyent per donar el tret d’eixida a una campanya històrica fins les eleccions que afrontarem els propers mesos».

L’acte tindrà lloc després d’un procés de primàries obertes de Compromís a tot el País Valencià en les quals han participat 35.000 ciutadans que han decidit les candidatures de la coalició. Així, Calabuig, elegit cap de llista de Compromís a Ontinyent amb el suport del 75% dels vots, remarcava: «amb l’impuls d’un èxit col·lectiu a les primàries a través de les quals la ciutadania ha participat per confeccionar les nostres candidatures, el Teatre Echegaray d’Ontinyent serà l’epicentre del camí cap a unes eleccions decisives per al futur d’Ontinyent i del conjunt dels valencians i valencianes. Sens dubte, un acte on mostrarem que el nostre projecte està preparat i il·lusionat per obtindre la confiança de la gent i governar a favor de la immensa majoria social».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here