‘Mongolia 2.0 El Musical’ entre els principals atractius del festival del Còmic ‘Splash’ de Sagunt

0
810
'Mongolia' torna a Sagunt

Actuacions, exposicions, editorials, dibuixants i d’altres activitats en la quarta edició del festival del còmic ‘Splash’ de Sagunt del 10 al 12 de febrer

La irreverent actuació de ‘Mongolia 2.0 El Musical’ serà un dels plats forts del festival del còmic de Sagunt ‘Splash’ que es desenvoluparà del 10 al 12 de febrer a la capital del Camp de Morvedre.

L’actuació de Mongolia, de la revista satírica del mateix nom, tindrà lloc al Casal Jove del Port de Sagunt el dissabte 11 a les 23, amb entrada per invitació. En la seua presentació de l’espectacle, protagonizado por Darío Adanti y Edu Galán, Mongolia afirma que “després que més 20.000 espectadors ho hagen vist en tota Espanya, actualitzem tot l’espectacle perquè el nostre país està molt, molt boig!

Cartell de l’actuació de Mongolia a Sagunt

Esta quarta edició del festival del còmic comptarà amb més expositors, 24 en total, comptant amb editorials com Astiberri, Norma, Dibuks i La Cúpula, a més d’oferir una secció de autoeditados i llibreries; també hi haurà dibuixants de reconegut prestigi com Paco Roca, autor dels dibuixos de films com ‘Arrugas’ o ‘Los surcos del azar’, Calpurnio, creador del personatge ‘El bueno de Cuttlas’, o Kim, pare de ‘Martínez el facha’.

Entre l’oferta que hi haurà al Casal Jove també es podrà veure ‘Originals Valencian@s’ i ‘Una vida en vinyetes’, homenatge als autors desapareguts en 2016: Micharmut, Paco Camarasa, Núria Pompeia i Víctor Mora.

Canvis per 2018

Des de l’organització ja s’ha començat a parlar de l’edició de 2018, avançant que el certamen es traslladarà a la Nau de Tallers Generals, un espai emblemàtic del patrimoni i arquitectura industrial de Sagunt.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt oferta 14 places d'agents de Policia Local

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here