Moixent farà un espai d’oci per a joves en ser el projecte més votat en els pressupostos participatius

0
2146
Ajuntament de Moixent

L’alcalde afirma que «Moixent Participa ha sigut un èxit per l’alta participació i assegura que «han après molt per a la pròxima edició»

L’alcalde de Moixent, de Ciutadans (Cs), Teófilo Fito ha explicat que «l’Ajuntament farà un espai d’oci per a joves després de ser la proposta més votada en els pressupostos participatius, el procés denominat Moixent Participa, que va finalitzar ahir»

«Concretament es destinaran 21.000 a aquest espai alternatiu», ha detallat Fito, qui també ha concretat que «en l’IES Moixent, per elecció dels alumnes, es destinaran 3.000 euros a sis taules amb bancs i una taula de ping pong».

«A més, en el CEIP Pare Moreno es comprarà divers material com a pissarres, taules o aparca bicis per valor de 3.000 euros», ha destacat al mateix temps que ha recordat que «en el centre ocupacional també s’ha fet la mateixa inversió en el marc de Moixent Participa».

Per a l’alcalde, «aquesta primera edició ha sigut immillorable per l’alta participació». «La clau de l’èxit es deu a haver tret al carrer el procés, a haver-ho portat als centres educatius o al mercat», ha declarat.

Segons Fito, «també ha sigut una edició d’aprenentatge comú en aquesta nova forma de relació entre l’Ajuntament i la ciutadania». Per açò, ha assegurat, «agraïsc als ciutadans totes les consideracions i recomanacions que han fet durant tot el procés». «Tindrem en compte aquestes aportacions, que sens dubte ens ajudaran a millorar la pròxima edició», ha conclòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí