‘Mires on mires… Falles a Manises!’ Cartell de Falles de Manises 2016

CaixaBank - MyBox

0
598

El cartell de Falles de Manises 2016 ja anuncia al carrers de la població, l’arribada de les esperades festes falleres. La imatge triada és de l’ artista Javier Andújar Medina de la Falla Centre, qui va guanyar el primer premi del concurs en este 2016. L’any passat este estudiant de segon de batxillerat artístic, que vol estudiar per a convertir-se en artista faller, també va participar en el concurs de cartells i va quedar segon.

cartel falles manises 2016El pòster porta per títol “Mires on mires… Falles a Manises!”, i segons paraules del propi dissenyador busca evocar “a una ciutat que és una terra dolça i treballadora, que al mes de març es vist de gala i fa començar la màgia”. Somnis, festa, il·lusions, color, tradició, passió… tot dona forma a una flama majestuosa “que comença en el cor de cada fallera” segons ha destacat Javier.

Crida l’atenció el color roig de les flames pintades amb acrílic junt amb elements que recorden les sedes i bordats de les teles, i també la participació de la gent en la festa representada per més de 700 rostres dibuixats amb llapis que formen el fons de la imatge que representarà la festa en les pròximes setmanes.

Cal destacar algunes de les cites dins del calendari faller com són el 14 de febrer, d’una banda, amb la inauguració de la exposició del Ninot a la Casa de Cultura i Joventut a les 12 hores, i d’altra banda ja a les 18 hores la recepció en l’Ajuntament a tots els Presidents i a les Falleres Majors -FM Patricia Munuera y FMI Cristina Camacho- .

Els dies 19 i 20 de febrer tindran lloc les tradicionals Nit d’Albaes a partir de les 23 hores i ja el 27 de febrer serà el torn de la Crida des del Balcó del Consistori, on les Falleres Majors de la ciutat de Manises donaran inici a les festes josepines.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here