Mira: “El Parc Empresarial de Sagunt és avui ja un àrea industrial i logística referent a Europa”

0
1558
Imatge de Parc Sagunt I

El PP reclama el desdoblament d’accessos a Parc Sagunt queixant-se de que al Consell li agrada “prometre i anunciar sense després moure un dit”

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, ha clausurat la XVI Trobada Empresarial 2017, organitzat per l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) a Canet d’en Berenguer. Durant la seua intervenció, Mira ha manifestat que “el Parc Empresarial de Sagunt és avui una realitat palpable i ja és un àrea industrial i logística referent a Europa”.

Així mateix, Mira ha explicat que “tota actuació que espente a la nostra comunitat cap a la millora de la competitivitat i l’especialització del nostre teixit productiu solament pot ser agraïda pels valencians i valencianes”. La responsable de la Conselleria d’Hisenda ha subratllat el caràcter “estratègic” de totes les actuacions tendents a “impulsar la competitivitat i especialització del teixit productiu de la Comunitat Valenciana”.

Mira ha manifestat el seu desig de “seguir treballant junts per a ajudar al sector industrial a recuperar la reculada que ha patit en els últims temps i que ha anat paral·lel a l’augment de l’activitat manufacturera en països amb menors costos com Xina”.

Desdoblament d’accessos

Des del PP la seua presidenta Isabel Bonig, ha exigit hui a la Generalitat Valenciana “que complisca amb Sagunt i execute el desdoblament de la carretera d’accés a Parc Sagunt”.

Bonig ha assenyalat que el Consell “ha engegat aqueixa tècnica que tant li agrada, que és la de prometre i anunciar sense després moure un dit”. En eixe sentit, ha recordat que el desdoblament “és necessari per a alleujar uns accessos que estan saturats i millorar la mobilitat” i ha criticat que el Consell de Puig i Oltra “hagen renunciat a incloure aquesta obra en els Pressupostos de la Generalitat de 2018”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here