Mig centenar de veïns d’Ontinyent han utilitzat aquest cap de setmana l’autobús-platja

CaixaBank - MyBox

0
1804
El busplatja aquest cap de setmana

La iniciativa municipal rep el nom de “Els diumenges a la Platja” i està coordinada des de la regidoria de Transport.

Mig centenar d’ontinyentins i ontinyentines es van acostar aquest cap de setmana a la platja de Gandia gràcies a la iniciativa municipal “Els diumenges a la Platja” coordinada des de la regidoria de Transport.

En aquest sentit, la regidora de l’àrea, Inma Ibáñez, mostrava la seua satisfacció perquè “hem pogut facilitar el viatge a la platja al jovent de la ciutat, famílies sense vehicles o persones amb mobilitat reduïda, les quals sense aquesta iniciativa no podrien gaudir d’ella”, i que, a més, “potencia el transport públic sostenible com a alternativa als vehicles privats”.

La bona acceptació, en paraules d’Ibáñez, es demostra en que “moltes de les persones que van viatjar el primer diumenge, ja han confirmat que tornaran a fer-ho”. Així i tot, les persones interessades que no hagen adquirit un tiquet poden encara adquirir el seu pel preu simbòlic de 5 euros per al viatge d’anada i tornada per a la propera eixida d’aquest diumenge 8 d’agost.

Cal recordar que per evitar aglomeracions, l’autobús farà dues parades per arreplegar la ciutadania; una a la Plaça del Barranquet, davant del Centre de Salut i l’altra a Daniel Gil 33.

L’hora d’eixida cap a Gandia serà a les 9 del matí i la tornada a Ontinyent a les 19:00h de la vesprada. Ibáñez recomanava als i les assistents que porten de casa un “kit” per mantenir les distàncies a la platja per evitar així el contagi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here