Més de 700 persones participen en la RunCàncer de l’Alcúdia de Crespins

0
1379
RunCàncer de l'Alcúdia de Crespins.

La cita solidària suma 2.132 euros per a la lluita contra la malaltia

Més de 700 persones es van reunir diumenge al matí a la plaça Jaume I de l’Alcúdia de Crespins per a participar en la ‘RunCàncer’ organitzada, un any més, per la Junta Local de Contra el Càncer amb la col·laboració del consistori i establiments locals. Gràcies a aquesta gran participació l’entitat va aconseguir sumar un xec de 2.132 euros que anirà destinat directament a l’Aecc per a investigació.

La marxa que va recórrer 4 quilòmetres per diversos vials del municipi va ser un símbol de participació, suport i solidaritat amb les persones i les famílies que pateixen aquesta malaltia.

La presidenta de la Junta Local del Càncer, Marga Torres, ha explicat la satisfacció de la junta «pel resultat final» i ha encomiat «la solidaritat i implicació del nostre poble, ja que tots els fons recollits es destinaran directament a l’Aecc per a investigació».

A més a més, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, de Policia Local, de Protecció Civil, així com la dels col·laboradors i voluntaris i de tota la gent del nostre poble i de fora que «ha participat i ha demostrat un gran comportament».

Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigós, ha valorat molt positivament aquest tipus d’actes solidaris que engrandeixen a l’Alcúdia de Crespins i sobretot les seues gents i ha agraït públicament el treball que desenvolupa dia a dia l’Associació espanyola contra el càncer de l’Alcúdia de Crespins.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí