Més de 70 delegats assisteixen a l’Escola Verda d’UGT celebrada a Carrícola

0
613
Escola Verda UGT
La jornada es va celebrar a l'Ametlla de Palla de Carrícola

El sindicat UGT-PV de les comarques de la Vall d’Albaida, la Safor i la Ribera Baixa va celebrar ahir l’Escola Verda per a més de 70 delegats i delegades joves al Centre d’Educació Ambiental l’Ametlla de Palla de Carrícola.

En este acte, a través de les Ponències i Sessions Informatives, els assistents han analitzat algunes de les qüestions de més actualitat en matèria de medi ambient, com són les diferents mesures recollides a l’Avantprojecte de Llei d’Economia Sostenible, recentment aprovada, les propostes existents per assolir un pacte d’Estat en matèria d’energia d’energia, i l’actual situació del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, que afecta algunes poblacions de la Safor i la Vall d’Albaida.

Per una altra bada els ponents van subratllar la importància de preservar el medi ambient com un dret de la societat, i propi de cada ciutadà, com a condició necessària per a un creixement sostenible, que siga garanta d’un treball estable i de qualitat.

Per últim, els delegats i delegades han abordat la problemàtica del medi ambient a l’àmbit de l’empresa, posant sobre la taula les diferents propostes de la UGT en matèria mediambiental a través de l’acció sindical i la negociació col·lectiva.

L’acte va estat clausurat per Raül Roselló Gregori, Secretari d’Organització de la Unió Comarcal d’UGT la Safor, la Ribera Baixa, la Vall d’Albaida, i per Carlos Calero Jaén, Secretari de Salut Laboral i Medi Ambient de la Comissió Executiva d’UGT-PV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here