Més de 600 persones participen en les ‘Nits de Jaume I’ a la Vall d’Albaida

0
1508
Imatge d'una de les representacions

Aquesta iniciativa ha ofert diverses rutes teatralitzades durant l’estiu a Bocairent, Albaida, Ontinyent i Llutxent

Un total de 632 persones han gaudit aquest estiu de les ‘Nits de Jaume I’, una sèrie de rutes teatralitzades i gratuïtes que han recorregut els municipis de Bocairent, Albaida, Ontinyent i Llutxent durant els mesos de juliol, agost i setembre. En aquesta activitat els participants han viatjat pel laberint islàmic de Bocairent, pel castell de la Terra Blanca d’Albaida, el castell de les batalles i miracles de Llutxent, i per Ontinyent on es proposava una història de fantasia per a tota la família.

Al llarg del recorregut, els visitants es trobaven amb diferents personatges històrics que els narraven allò que estaven contemplant i els fets ocorreguts. A més, totes aquelles persones que van participar en les rutes de les quatre localitats seran obsequiades el pròxim 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb una faltriquera artesana, confeccionada especialment per a aquesta ocasió amb el logotip de les ‘Nits de Jaume I’ i un dolç en l’interior que simularà diners medievals.

Cal recordar que a l’inici de l’estiu, el departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, va viatjar fins a la costa per a realitzar una estratègia de street marketing, la qual cosa ha permés atraure, fins a aquestes rutes i poblacions, visitants de València, Madrid, Múrcia, Castella-La Manxa o Alacant. Per això, es pretén que aquesta iniciativa es torne a repetir el pròxim estiu i s’integre dins de la programació de visites guiades de cada municipi.

Les ‘Nits de Jaume I’ és una més de les accions integrades en el programa d’impuls al turisme experiencial i creatiu que es desenvolupa dins del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida, on treballen conjuntament Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  129 aspirants opten a 7 places de Policia Local a Ontinyent

Des de la Mancomunitat, el seu president, Vicent Gomar, va destacar la bona acollida d’aquesta iniciativa amb la qual “oferíem una experiència d’interior amb producte proper, cultural, familiar i gratuït com una alternativa del turisme de sol i platja de l’estiu. A més donem a conéixer la nostra història tenint com a referent un personatge molt significatiu com és el de Jaume I” explicava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here