Més de 533 persones participaran en la cavalcada dels Reis Mags de Gandia

0
749
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor delegat de Política Festiva i Escena Urbana, José Manuel Prieto, acompanyat pel director general de Cultura Festiva, Joan Muñoz; i el tècnic i programador cultural del departament, Juanjo Payà; ha presentat la Cavalcada dels Reis Mags de Gandia 2020.

A l’igual que l’any passat, Ses Majestats d’Orient arribaran a les 17.30 h, en tren, a l’Estació de rodalies de Gandia. “Volem llançar un missatge en favor del transport públic i la sostenibilitat. També demostrem la voluntat que es continue arribant al Centre Històric de la ciutat en tren”, ha explicat Prieto. A l’estació es farà un acte de benvinguda als Reis Mags.

A les 18 hores, tindrà lloc la tradicional Adoració del Jesuset a les Seu Col·legiata de Gandia.

I a les 19 h s’iniciarà la cavalcada amb el següent recorregut: Avinguda República Argentina, passeig de les Germanies (costat del Teatre Serrano), carrer Duc Alfons el Vell, Ausiàs Marc, fins a la plaça Major, on el Reis Mags faran uns parlaments des del balcó de l’Ajuntament. Tot seguit, a la plaça Major saludaran els xiquets i les xiquetes.

Una cavalcada que comptarà amb més de 533 persones. La majoria pertanyents a col·lectius de la ciutat, com ara la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, les Ampa dels col·legis MM Escolapies i Joan Martorell, la Banda Mare de Déu Blanqueta, el Consell de la Infància, Dolçainers de la Safor, la Fundació Espurna, Grup Percussió la Safor-Kum Kum Tra, Visitants Teatre, Efímer Teatre, Joventut Creu Roja, Falla Beniopa, Falla Alqueria Nova, Ballet Opera, Coordinadora Caisse, Banda Cercle Musical Beniopa, Grup d’Astronoms, Grup de Dolçaines i Tabals del Sant Sepulcre, Ballet Master, Finestra Nou Circ, UAM Sant Francesc de Borja…

Com a novetats, a més dels boatos reials, la cavalcada inclourà espectacles artístics nous. Estarà dividida en 3 blocs temàtics: INTRODUCCIÓ, amb l’estrela de Nadal, acompanyada per la representació del poble de Betlem. FANTASIA: Amb un vaixell de la companyia Visitants, Efímer Teatre amb titelles gegants que portaran al carter reial… BOATOS REIALS: amb ballets i bandes de música. Melcior anirà acompanyat d’un grup d’astrònoms, Gaspar d’un ballet oriental i Baltasar amb acrobàcies i foc.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí