Més de 20 empreses participen este dimecres al Fòrum e2 del Campus de Gandia UPV

0
821
Un dels moments de la roda de premsa.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza la 13a edició del Fòrum e2, un punt de trobada on es generen oportunitats laborals, d’innovació i investigació per a la Safor i el seu entorn.

Més de 20 empreses participen en un esdeveniment que té lloc dimecres, 10 d’abril, de 9 a 14 hores a l’edifici Aula Magna i que reunirà estudiants, empreses, ajuntaments, personal emprenedor i personal investigador. L’assistència és lliure per a qualsevol persona interessada.

El programa del Fòrum e2 s’ha presentat en una roda de premsa amb la presència d’ Alicia Izquierdo, regidora delegada de Polítiques Econòmiques i d’Innovació de l’ajuntament de Gandia; Vicent Altur, subdirector d’emprenedoria i càtedres d’empresa del Campus de Gandia; i José Marín- Roig, director de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia.

Segons ha explicat Alicia Izquierdo, el Fòrum e2 és una oportunitat per al creixement econòmic de Gandia i del seu entorn, ja que es produeixen sinèrgies que dinamitzen el sector productiu: estudiants que donen a conèixer els seus projectes innovadors, que interessen a empreses assistents; persones emprenedores que necessiten incorporar personal als equips i que donen a conèixer els seus serveis a altres empreses i institucions; empreses de la Safor que necessiten especialistes amb una alta qualificació i que ofereixen pràctiques i treball a estudiants i persones titulades al Campus… És per això que l’ajuntament de Gandia sempre hi està present al Fòrum i facilita en tot el possible la seua realització, ha afirmar la regidora delegada de Polítiques Econòmiques.

Per la seua banda, Vicent Altur, subdirector del Campus de Gandia, ha destacat que aquest any el Fòrum compta amb una ponent de luxe. Es tracta de Dolors Reig, consultora i conferenciant que a les 12.30 h ofereix la conferència ‘Generació Youtube: reinventant l’educació’, on es reflexionarà sobre el canvi de paradigma educatiu que està donant-se al segle XXI.

En el marc del canvi pedagògic que està realitzant-se, Altur ha destacat el enfocament pràctic que tenen les titulacions al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València; dins d’aquesta perspectiva innovadora, ha destacat les facilitats de contacte i col·laboració que hi ha entre personal investigador i els estudiants, que s’incorporen fàcilment a grups d’investigació en l’àmbit del turisme, les ciències ambientals, les tecnologies interactives, les telecomunicacions, la comunicació audiovisual.

«El Fòrum e2 és una oportunitat per a que els estudiants vegen exemples pràctics d’innovacions desenvolupats per grups d’investigació i també per projectes de càtedres del Campus de Gandia, com la Càtedra IVIO, que participarà a la trobada i la Càtedra d’Innovació, co-organitzadora del Fòrum e2», ha afirmat Vicent Altur.

José Marín – Roig, director de la Càtedra d’Innovació del Campus, ha convidat a totes les persones interessades a participar, ja que és un esdeveniment dinàmic, amenitzat per una companyia de teatre, on les oportunitats de networking són abundants. Marín –Roig ha destacat la participació enguany del projecte MEGIF de l’IES María Enríquez, una iniciativa d’àmbit internacional que reuneix estudiant preuniversitari de diversos països per a realitzar projectes de ciència, tecnologia, art i humanitats.

Per altra banda, el director de la Càtedra d’Innovació ha parlat dels diferents tallers formatius que s’imparteixen encara aquesta setmana per a facilitar l’èxit en el Fòrum e2: per a parlar en públic, per a traure partit de ferramentes con LinkedIn; saber projectar la veu; saber llegir les expressions de qui ens fa una entrevista de treball; aquesta formació està dirigida a estudiants del Campus i a qualsevol persona interessada.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí