Més de 170 establiments s’adherixen a la campanya de dinamització local de Sagunt ‘Tu vals per a reactivar la nostra ciutat’

0
852
Comerços de Sagunt.

Entre les compres que es realitzen per valor mínim de 15 euros fins al 2 de novembre, se sortejaran 100 targetes regal valorades en 1000 euros i 400 en 250 euros

La Regidoria de Comerç i Mercats posa a la disposició de la ciutadania un llistat amb tots els establiments que han sol·licitat adherir-se a la Campanya de Dinamització del Comerç i Hostaleria Locals ‘Tu vals per a reactivar la nostra ciutat’. En total, més de 170 establiments participaran en la campanya amb la qual la clientela podrà guanyar premis en realitzar les seues compres.

Se sortejaran 500 targetes regal per un valor total de 200 000 euros, distribuïdes en 100 targetes regal valorades en 1.000 euros i 400 en 250 euros. Per a poder optar a estos premis, des de la regidoria insistixen que els vals hauran d’estar encunyats per l’establiment i anar engrapats al tiquet de compra. S’entregarà un val per a compres de 15 euros, però en cas de no aconseguir els 15 euros, s’acumularan els tiquets i una vegada aconseguida la quantitat se’ls entregarà un val.

A diferència d’altres campanyes, per a esta s’haurà de guardar el tiquet de compra al costat del val que portarà aparellat un número, ja que les persones premiades en el sorteig hauran de presentar totes dos coses. Una vegada finalitzada la campanya, es realitzarà un sorteig públic mitjançant una aplicació informàtica i les persones que hagen participat hauran de comprovar que el número premiat coincidix amb el del seu val. Aquelles persones que resulten guanyadores hauran d’estar al corrent de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament de Sagunt. En total, es repartiran fins a 580 000 vals, la qual cosa suposa que, si s’adquiriren tots per un valor almenys de 15 euros, es dinamitzaria el comerç i l’hostaleria de la ciutat amb un consum en els establiments locals de 8,7 milions d’euros.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Los socios de GUARDIAN presentan en Efiaqua los avances del proyecto

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here