Més de 110 persones assisteixen a l’acte de fi de campanya dels Socialistes de La Font d’en Carròs

0
774
Un dels moments de l'acte.

Els Socialistes de La Font d’en Carròs han celebrat aquesta vesprada l’acte de fi de campanya amb l’assistència de més de 110 persones que han conegut les persones que formen part de la llista i les propostes “continuistes” iniciades en la present legislatura.

Quatre anys, segons el candidat a l’Alcaldia, Pablo Puig, d’intens treball i amb “un balanç positiu. Des de l’equip de govern hem intentat treballar des del primer dia per intentar complir el programa electoral, que va ser el nostre compromís amb el veïnat de La Font i que hem pogut executar quasi al 100%”.

És veritat, ha assegurat, “que hem treballat en altres àrees, com puga ser patrimoni o fins i tot, l’adquisició de la vivenda de Ferrer i Pastor que no estava al programa electoral, però que crec que si tornarem al 2015 i contarem a la gent tot allò que hem fet, la gran part de la gent ens diria que no vivim en la realitat”.

Sobre els futurs projectes, ha recalcat, “el que més clar tenim és que s’han d’iniciar les obres de l’escola nova, iniciar la remodelació de la Muralla i de la casa de Ferrer i Pastor”.

Compartim algunes de les fotos de l’acte fi de campanya dels Socialistes de La Font d’en Carròs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here