Més de 1.400 escolars de Primària d’Ontinyent voten el disseny del nou espai multijocs de la Glorieta

0
1390
Imatge d'alumnes participant en la votació d'Ontinyent

L’alcalde incideix en la importància d’escoltar a la ciutadania i destaca el caràcter educador de la iniciativa

Més de 1.400 escolars de primer a quart de primària dels col·legis d’Ontinyent estan votant esta setmana el disseny del nou espai multijocs del parc de la Glorieta. Es tracta de la iniciativa ‘Els menuts i les menudes trien’, inclosa dins la remodelació integral de la Glorieta que va a dur a terme el Govern d’Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor de Territori, Jaime Peris, visitava hui el CEIP Bonavista, un dels 11 centres educatius on estan duent-se a terme les votacions, on ha pogut escoltar les impresions dels xiquets i xiquetes participants. Durant la visita, a la qual estava present la directora del centre, Patricia Folgueras, l’alcalde incidia en la importància “d’escoltar a la ciutadania, i que les actuacions municipals estiguen aliniades amb allò que els veïns i veïnes volen. En aquest cas anem a escoltar als principals usuaris d’estos jocs infantils, que son els propis xiquets i xiquetes, en una iniciativa que també ens serveix per educar en ciutadana, democracia i participació”, explicava.

Així, des del passat dilluns dia 1 i fins divendres 5, i comptant amb el suport d’un agent dinamitzador, es fan actes als diferents centres: dilluns es votava al CEIP Vicent Gironés i CEIP Martínez Valls ; dimarts al CEIP Carmelo Ripoll i CC Sant Josep; dimecres al CEIP Bonavistai CC La Concepció; dijous es votarà al CC La Milagrosa, CC Sta. Maria i CEIP Lluís Vives; i finalment divendres 5 d’octubre al CC Pureza de María i CEIP Rafael J. Vidal. El procediment consisteix agafar una papereta amb l’opció que preferisca l’alumnat, amb un color per a cadascuna de les 4 opcions finalistes, i dipositar-la posteriorment a una urna.

El regidor de Territori, Jaime Peris, recordava que una volta triat el disseny guanyador, s’inclourà al projecte de millora del parc en el que s’està treballant, que es preveu licitar a principis de 2019, i que atén el desig expressat per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa 2018”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí