Més de 1.000 visitants passen per l’exposició ‘J. Segrelles & the Illustrated London News’ a Albaida

CaixaBank - MyBox

0
1774
Imatge de la mostra oferida a Albaida

La mostra exposava les primeres obres internacionals de Segrelles que es van publicar a la revista britànica entre 1927 i 1935

L’exposició de ‘J. Segrelles & the Illustrated London News’, que es va inaugurar el 30 setembre al Palau dels Milà i Aragó, dia en que també es va entregar el premi del IV Certamen de Pintura Mural “MESSA”, ha registrat vora 1.200 visites.

Més de 200 persones han gaudit de les visites guiades ‘Univers Segrelles’, on s’ha fet un repàs per l’obra del pintor albaidí a l’Església de l’Assumpció de la Mare de Déu d’Albaida, Casa Museu José Segrelles i l’exposició ‘J. Segrelles & the Illustrated London News’. A més, s’han comptabilitzat més de 1.000 visites exclusivament a l’exposició.

La mostra ha estat oberta al públic fins al 4 de novembre, on el públic ha gaudit de les primeres obres que van llençar al món artístic internacional a J. Segrelles. Es tracta de les il·lustracions que es van incloure a les edicions especials nadalenques de la revista britànica the Illustrated London News (del 1927 fins als del 1935). També es podien consultar a la mostra les edicions originals de la revista, fotografies, esboços i notícies relacionades amb els treballs de l’artista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here