Mercadona instal·la la segona “Botiga eficient” en Gandia i genera 95 llocs de treball

0
576
Gandia
Un dels moments de la visita.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicelacalde, Josep Alandete; el regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Ferran Martinez; i Jose Manuel Prieto, president de la Junta de Districte de Corea, van visitar les dependències del supermercat Mercadona situades al carrer Perú després de finalitzar la reforma integral de l’espai.

D’aquesta manera, serà la segona “Botiga eficient” que s’instal·la a la nostra ciutat després que l’empresa haja realitzat una inversió de 4,3 milions d’euros i generat 95 llocs de treball durant la construcció.

Aquesta inversió reforça el compromís de la companyia amb el municipi, ja que amb aquesta reobertura ja són dos botigues del total de les sis que Mercadona disposa a Gandia, que ofereixen aquesta nova generació de supermercats eficients.

Després de la visita Diana Morant ha manifestat que “igual que ja va passar amb la implantació de la primera botiga eficient al polígon Alcodar, la confiança que Mercadona està dipositant a Gandia és important, ja que es generen llocs de treball i crea riquesa” “La important inversió realitzada demostra que Gandia és cada dia més una ciutat atractiva per invertir”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here