Medusa Sunbeach Festival tornarà a obrir la venda d’abonaments el diumenge 12 de novembre

0
459
Medusa Sunbeach Festival de Cullera

Medusa Sunbeach posarà a la venda el 100% de les entrades previstes per al festival, 55.000 tiquets, després d’haver-se d’interrompre la venda per l’allau de 100.000 sol·licituds en pocs minuts

Medusa Sunbeach Festival tornarà a obrir la venda d’abonaments per al festival diumenge que ve 12 de novembre després de cancelar el procés de compra després de registrar més de100.000 solicituds en escassos minuts. La venda d’abonaments, donada l’elevada demanda de la primera jornada, es farà de manera completa, posant a l’abast dels festivaleros la totalitat d’entrades disponibles per a l’esdeveniment: 55.000 tiquets.

Medusa Sunbeach Festival vol demanar disculpes a tots aquells que van voler fer-se amb els seus abonaments per al cinquè aniversari. Per açò, el pròxim 12 de novembre tornaran a estar disponibles els abonaments per al festival amb una nova plataforma que garantisca la completa disponibilitat del servei.

El festival posa a la disposició de tots els usuaris la possibilitat de resoldre els seus dubtes o incidències a través del correu electrònic: ventas@medusasunbeach.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here