Mayuba es rebuda pel president de la Generalitat, Ximo Puig

0
523
Imatge de la entrevista entre Ximo Puig i Mayuba
Imatge de la entrevista entre Ximo Puig i Mayuba

La veïna del Genovés Mahdjouba Mohamed Hamdidaf ‘Mayuba’, qui va estar segrestada durant tres mesos pels seus pares biològics als camps de refugiats del Sàhara, ha estat rebuda pel President de la Generalitat, Ximo Puig, al Palau.

Cal recordar que els familiars adoptius de Mayuba es van reunir amb l’actual President de la Generalitat i amb l’ara també consellera de Sanitat, Carmen Montón, quan la jove sahrauí es trobava retinguda per tal que el PSOE realitzara les accions al seu abast per col·laborar en el seu alliberament.

El 25 de juliol de 2014, Mayuba, que viu al Genovés en acollida permanent des de 2003, va viatjar als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, amb el propòsit de visitar a la seva família biològica com ho havia fet en anteriors ocasions. La seua tornada estava prevista per al 18 d’agost, però dies abans els seus pares li van treure el seu passaport i li van anunciar que no tornaria a Espanya.

Sense motius que justifiquessin el segrest, Mayuba va estar retinguda fins al 29 d’octubre, quan va aconseguir escapar i arribar fins Alger, des d’on va recuperar la llibertat tornant a Espanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here