Massamagrell augmenta la seua aposta pel reciclatge amb la instal·lació de 6 minipunts nets més

0
1775

L’Ajuntament de Massamagrell ha instal·lat durant sis nous minipunts nets per al reciclatge de xicotets estris d’ús domèstic com a CD i DVD, cartutxos d’impressora, telèfons mòbils, comandaments de televisió, ràdios, piles, bateries i bombetes LED, entre altres coses.

Aquesta iniciativa, que ja va començar al desembre de 2021 amb els primers quatre minipunts, va sorgir amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania el reciclatge d’aquest tipus de residus, sense necessitat de desplaçar-se fins al ecoparc fix o esperar que vaja el ecoparc mòbil.

Les ubicacions triades per als nous punts de reciclatge han sigut la plaça Europa, la plaça La Tardor, el sector SR-5, el parc Horta Nord, l’avinguda Raval i el passeig Rei En Jaume.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “El bon acolliment dels minipunts instal·lats l’any passat ha fet que des de l’Ajuntament augmentem l’aposta en aquesta línia de treball aconseguint entre tots un Massamagrell més net i sostenible assegurant així la sostenibilitat del municipi”.

Per part seua, la regidora de Serveis Municipals, Nina Sepúlveda, ha afegit que “des de la regidoria continuem treballant per a fer un Massamagrell més verd i agradable per als veïns i veïnes”. A més, l’edil de l’àrea destacava que “aquests minipunts també donaran l’opció a l’Ajuntament d’utilitzar-los més endavant com muppies per a instal·lar cartelleria sobre campanyes municipals, reduint així l’ús de cartells de paper per a les façanes”.

El cost total de l’actuació ascendeix a 18.100,60 euros procedents del romanent de tresoreria de l’exercici 2022.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí