Marta Julià Satorra és la guanyadora del I Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2018

0
1226

Marta Julià Satorra, amb el pseudònim Mar Salada, ha estat la guanyadora de la primera edició del Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2018, amb l’obra titulada L’illa dels records.

El premi, organitzat per l’ajuntament de Dénia en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.

Cartell del Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia.

El jurat d’esta primera edició ha estat format per Llúcia Signes Mata, representant de l’ajuntament de Dénia; Jovi Lozano Seser, representant de la MACMA; Ricard Peris Ferris i Llúcia Casanova, representants d’Andana Editorial; i Francesc Gisbert i Muñoz, especialista en literatura infantil.

La gala de lliurament del premi es realitzarà en l’auditori del Centre Social de Dénia el proper 5 de desembre. En el transcurs de l’acte es presentarà ja publicat per Andana Editorial el llibre L’illa dels records, guanyador d’esta primera edició.

Les obres no premiades en el concurs podran ser retirades de la Biblioteca Pública Municipal en el termini d’un mes des de la publicació del veredicte del premi. Passat aquest temps, seran destruïdes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí