Marlango porta a Ontinyent la seua gira Delicatessen

0
875
Marlango actuarà al Teatre Echegaray

El públic del Teatre Echegaray tindrà un paper important escollint part del repertori del concert

El Teatre Echegaray rebrà el pròxim 3 de novembre el concert del grup Marlango, format per l’actriu i cantant Leonor Watling i el pianista Alejandro Pelayo, amb la gira Delicatessen i dins de la programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent. A partir de les 22:30 hores, la formació presentarà el seu últim treball “El Porvenir” en forma de concert acústic i donant l’oportunitat que siga el públic qui decidisca que cançons conformaran el repertori.

D’aquesta manera, Marlango oferirà diversos temes dels seus 5 àlbums com “Un día extraordinario”, “Life in the treehouse”, “Dame la razón” o “Delection”, a més de versions d’artistes com Chavela Vargas, Radio Futura, Fito Paez, Bunbury o Motorhead, un repertori on el públic tindrà un paper important escollint entre diferents opcions. Amb la gira Delicatessen, que ja ha passat per escenaris de tot el país i Amèrica Llatina, Marlango busca llocs amb condicions idònies perquè cada concert siga únic i el Teatre Echegaray recull eixes condicions per a rebre al famós grup.

Les localitats es poden adquirir a través de la web de Caixa Ontinyent, en la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o en taquilla una hora abans que comence l’espectacle. El preu per a les entrades serà de 15 euros general i 12 amb descompte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here