Mariners i Contrabandistes escenifiquen l’acte del “Contrabando” a la Plaça Major d’Ontinyent

0
2574
Imatge del Contrabando d'Ontinyent.

Tot i celebrar-se només unes hores després de l’entrada, La Diana i el Contrabando han comptat amb una bona representació de festers i públic

Les comparses de Mariners i Contrabandistes d’Ontinyent han tornat a escenificar a la ciutat el tradicional acte del “Contrabando”, pel qual els primers tracten d’impedir als segons que passen el seu contraban a Ontinyent.

Les activitats de la jornada començaven a les 7:30 amb la Diana, que ha eixit des de la plaça de Sant Domingo per a seguir pels carrers Morereta, Sant Josep, Dos de Maig, Glorieta dels Moros i Cristians, Plaça de la Concepció, Gomis, Maians i Plaça Major. A les 11:00 hores tenia lloc el “Ball dels Contrabandistes” a la Plaça de la Concepció; des d’on partia a les 11:30 la desfilada per a l’acte del Contrabando, passant pels carrers Gomis i Maians fins la Plaça Major.

Malgrat celebrar-se només unes hores després de l’Entrada, ambdós actes han comptat amb la presència de nombrosos festers i públic. Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez participava junt a les regidores Angels Muñoz i Sayo Gandia acompanyant a la comparsa Contrabandistes mentre que la regidora de Govern Obert Natàlia Enguix ho feia en la comparsa Mariners.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí