María José Pla i Jorge Herrero s’ofereixen com a candidats del PP a Xàtiva per a l’era post Rus

0
937
Jorge Herrero i María José Pla, junts a l'últim ple de Xàtiva

Pla i Herrero seuen junts a la banqueta del grup del PP al ple municipal a l’oposició i ambdós aspiren a ser el pròxim candidat a l’alcaldia de Xàtiva

Després de 6 candidatures consecutives del PP encapçalades per Alfonso Rus el PP, el partit afronta les eleccions del pròxim any 2019 sense un candidat clar, però sí amb aspirants: els regidors María José Pla i Jorge Herrero.

Ambdós regidors que s’han mostrat disposats a ser els candidats seuen junts a la bancada de l’oposició de l’Ajuntament de Xàtiva i anteriorment van compartir govern amb Alfonso Rus en l’última legislatura de govern del PP.

María José Pla (quasi 8 anys de regidora), va ser la número 2 de la candidatura del PP que va tindre com a cap de cartell a Rus en 2015 malgrat estar suspés de militància en el partit per la seua investigació en casos de corrupció. Durant esta legislatura ha sigut la portaveu del grup popular a l’oposició.

Per la seua banda Jorge Herrero (quasi 16 anys de regidor) va ser el president del PP local durant menys d’un any, fins abril de 2014, quan va haver de renunciar per la polèmica interna creada precisament per especular amb la possibilitat de que Alfonso Rus no fora el candidat l’any següent i mostrar-se ell disposat ja encapçalar ell la llista en 2015.

Segons va afirmar Pla al diari Levante-EMV la gestora del PP de Xàtiva ha comunicat a la direcció regional el nom de tres possibles candidats per als populars a la ciutat, de moment ja se sap el nom de dos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here