Maria del Mar Bonet grabarà un disc dedicat a la poesia en llengua catalana al Teatre Micalet

0
882

La cantant mallorquina, Maria del Mar Bonet, ha anunciat en una roda de prensa concedida als mitjans de comunicació que enregistrarà un disc dedicat a la poesia en llengua catalana durant els quatre concerts que durà a terme els dies 9, 10, 12 i 13 de setembre al Teatre Micalet.

Presentació dels concerts al Micalet. (Foto-Jimmy Entraigües).

Bonet ha assegurat que “el fet de gravar un disc al Teatre Micalet és una manera de mostrar la meua devoció per València”, un territori que ha visitat en innumerables ocasions i que sent com “a casa seua”.

María del Mar Bonet i Borja Penalba. (Foto-Jimmy Entraigües).

Acompanyada per Borja Penalba, la cantant mallorquina recorrerà textos de poetes tan representatius com Marc Granell, Ramon Llull, Joan Vergés i artistes com Ovidi Montllor, entre altres. “Considere la poesia com l’alquímia de la literatura”, ha afirmat.

El duo també ha aprofitat l’ocasió per a defensar la seguretat que garanteix el món de la cultura davant de la situació sanitària actual i per reivindicar el suport que han de dur a terme les administracions públiques amb el sector.

Per la seua banda, Pilar Almeria i Joan Peris, directors artístics de la Companyia Teatre Micalet, han presentat la programació de la temporada 2020 – 2021. Temporada a la qual es celebraran els 25 anys de la companyia, s’estrenarà ‘El malfet d’Inishmaan’, nova producció pròpia, i comptarà amb espectacles com ‘La Bíblia Contada per Xavi Castillo’, de Pot de Plom i ‘Ingovernables’ de la companyia Atirohecho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here