Mari Carmen Sarrió és la nova Madrina i Cambrera del Crist Ressuscitat de Gandia per a 2022

  0
  1006
  Gandia
  Mari Carmen Sarrió.

  La Setmana Santa de Gandia ha donat a conèixer la seua Madrina i Cambrera del Crist Ressuscitat per al any 2022. Aquest any el càrrec recau sobre Mari Carmen Sarrió Pascual, confrare de la Germandat del Crist Iacent en la Crucifixió.

  Mari Carmen Sarrió Pascual. Naix i viu a Gandia. Va cursar els seus primers estudis en el Col·legi de les Mares Escolàpies de Gandia, seguidament cursa estudis de bachillerat al IES Ausias March, estudiant magisteri en la Universitat de València.

  Com ella mateixa reconeix aquesta, juntament amb la seua família, ha sigut la seua gran vocació en la vida, professió a la qual es va entregar en cos i ànima exercint en diversos col·legis de Gandia, també va ser directora durant mes 4 anys del Col.legi Monduver-Safor de la población de Barx.

  Sempre ha estat bolcada en la ajuda als demes, com ha demostrat al llarg de la seua trajectoria, sent catequista en la Parròquia de Crist Rei de Gandia, va col.laborar amb el Grup Scout Osyris, del Moviment Scout Catolic ,actualment col.labora en Globalmon i és voluntària al Preventori Infantil Ntra. Sra. dels Desamparats, aixi com al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís.

  És confrare de la Germandat del Santíssim Crist Iacent en la Crucifixió, de la que va ser Cambrera des de 2005 a 2008 i es prea de ser una de les primeres dones confrares de la Germandat, ja que en el moment en què és triada com a cambrera, coincideix, en el que aquesta, rep a les dones com a confrares. També ha format part de la junta directiva del Crist Jacent durant diversos anys.

  A més, anteriorment va ser portadora de la imatge de María Madre, de la Germandat del Nostre Pare Jesús Natzaré. El seu fill José Ignacio va ser confrare de la Germandat de Sant Pere Apóstol.

  Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí