Marcos Sanchis, nou president del PP de Xàtiva

0
1135
Vicente Mompó i Marcos Sanchis, durant el congrés de Xàtiva.

Sanchis era el president de la gestora local del PP, i va ser el número 2 de la llista popular en les passades eleccions municipals

El regidor Marcos Sanchis va ser escollit dissabte com a nou president del PP de Xàtiva.

El nomenament va tindre lloc en el congrés local en el que van participar el 65% dels militants, i va comptar amb el 100% del suport dels vots emesos. En aquest mateix congrés es va comptar amb la presència de Vicente Mompó president provincial en un gest de suport al nou projecte.

Marcos Sanchis, de 41 anys, és regidor a l’Ajuntament de Xàtiva pel PP des de 2019, encara que també va ser regidor de Joventut en una etapa anterior entre 2007 i 2011 al govern d’Alfonso Rus. A finals de 2011 va ser nomenat director general de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

L’any 2015, amb el canvi de govern a la Generalitat i la pèrdua del PP de l’Ajuntament de Xàtiva després de 20 anys al poder, Sanchis va ser rellevat al front de l’IVAJ i posteriorment va ser nomenat president de la gestora local del PP.

En les eleccions municipals de 2019 Marcos Sanchis va ser el número 2 de la llista electoral després de María José Pla, i des de llavors es troba dins el grup popular a l’ajuntament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí