Maragda Escrivà Noguera accepta ser la FM de Gandia del 2017

0
982

Aquesta nit, el Palau Ducal de Gandia es vestia de gala per ser l’escenari de la Demanà de la màxima representant de les Falles de Gandia, Maragda Escrivà Noguera.

Com és tradició en aquest acte, l’alcaldessa de la ciutat i presidenta d’honor de les Falles de Gandia, Diana Morant, ha estàs l’encarregada de preguntar a la Fallera Major de Gandia si volia ostentar aquest càrrec tan important dintre de les restes josefines. Maragda Escrivà Noguera, molt emocionada, ha contestat amo un sí ferm.

MG_9643

La màxima representant de les falles, Maragda Escrivà Noguera volgué dirigir unes emotives paraules a tots els assistents a l’acte i als fallers de la nostra ciutat per expressar la seva emoció en aquest moment. La Fallera Major de Gandia ha afirmat que en aquest viatge cap a les millors falles de la història necessita a tots els fallers de la ciutat, a l’Ajuntament de Gandia, a les comissions, Federació de Falles, Cort d’Honor i com no, a la seua Falla Avinguda República Argentina. Maragda Escrivà ha assegurat que: “Anem tots junts de la mà cap a les millors falles de la història. I jo vull ser una més entre vosaltres: simplement Maragda.” Però també la Fallera Major ha afirmat que sola no pot amb aquesta tasca per tal motiu: “Amb la vostra ajuda aconseguiré complir la missió de representació tan important que m’heu encomanat. Sou vosaltres la meua fortalesa davant el desalé.”

maragda-fm-gandia-2017

I per concloure, la màxima representant de les Falles de Gandia ha assegurat que: “Per al viatge rumb al 19 de març m’emporte una maleta buida. Completament buida. Quan arribe l’estació termini, el dia del foc màgic, espere tindre-la omplerta de la vostra amistat. Estic segura que així serà i que no em fallareu. És l’única cosa que desitge endur-me quan sols queden cendres incandescents: l’estima i l’afecte.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí