Manuela Pascual renova el seu lideratge com a secretària general de CCOO en les Comarques Centrals

CaixaBank - MyBox

0
1273
Manuela Pascual durant el congrés de CCOO Comarques Centrals

La secretària general canvia a tot l’equip de la seua comissió executiva i obté l’aprovació de la seua gestió dels últims 4 anys amb el 70% de vots a favor

Anb 50 vots a favor i 36 abstencions Manuela Pascual ha renovat el seu lideratge al capdavant de CCOO en les Comarques Centrals, encetant així la seua tercera etapa com a secretària general.

No obstant Pascual ha anunciat una renovació total de la seua comissió executiva que estarà integrada per Raül Alcocel, Patricia Pérez, Carlos Alcaraz, María Consuelo Cuquerella, José Rafael López, Susana Gisbert, Paco Luque, Julia Pérez i Roberto Molla. El nou equip va ser aprovat amb 68 vots a favor i 18 abstencions.

Pel que fa a l’informe de gestió dels últims quatre anys presentat per la pròpia Manuela Pascual va obtindre l’aprovació del 70% dels presents.

Pel que fa a l’elecció de la delegació que assistirà al congrés de CCOO PV els pròxims 4 i 5 d’abril estarà composta per Manuela Pascual, Carlos Alcaraz, Patricia Pérez, José Rafael López, Felisa Gabaldón, Paco Luque, Roberto Molla, Rosana Nácher, Francisco Vargas i Guadalupe Pavón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here