Manuela Pascual optarà a la reelecció de la Secretaria General de CCOO Comarques Centrals

0
1198
Manuela Pascual

El Congrés Itercomarcal se celebrarà el pròxim 10 de març a Ontinyent i es farà balanç dels últims anys de gestió i explicació del nou full de ruta

CCOO Comarques Centrals celebrarà el seu Congrés Intercomarcal el pròxim 10 de març a l’IES Jaume I d’Ontinyent. En esta cita s’escollirà la Secretaria General del sindicat a les comarques a la qual optarà a la reelecció Manuela Pascual.

A este congrés està prevista l’assistència de 100 delegats i delegades, congrés que donarà compte del treball realitzat per l’anterior equip de direcció, així com el full de ruta a portar a terme durant aquest nou període, que te com objectiu -segons CCOO- “la recuperació de l’ocupació estable, l’increment dels salaris i de les pensions, l’enfortiment de la negociació col·lectiva, la protecció a les persones, i la lluita per derogar les reformes laborals que tant dany han fet, deixant en condicions dispars als treballadors i treballadores i reforçant mes el poder als empresaris i empresàries”.

Tambe este previst en este congrés triar al nou òrgan de direcció que estarà al front del sindicat en Comarques Centrals, i la delegació de delegats i delegades que assistiran a l’IX Congrés de CCOO PV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here