Manises reclama a FCC millores per a la piscina coberta

0
2513

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises ha mantingut diverses reunions durant els últims mesos amb Fomento de Construcciones y Contratas(FCC), l’empresa gestora de la piscina coberta de Manises per tal de reclamar les responsabilitats pertinents en relació al manteniment de la instal·lació.

Davant les nombroses queixes dels usuaris i usuàries de la piscina coberta, l’Ajuntament de Manises ha pres cartes en l’assumpte per tractar d’arribar a una solució que millore les condicions en les quals es troba aquest servei.

Segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, “es tracta d’una situació deficitària que es ve arrastrant des de fa molt de temps i de la qual l’empresa gestora s’ha de fer càrrec”. «Per la nostra part, esperem mantindre una comunicació constant i molt més fluida amb l’empresa FCC, la qual ha mostrat també voluntat per solucionar aquesta situació».

Recordem que es tracta d’una instal·lació municipal gestionada per una empresa privada que va començar la seua gestió després de ser adjudicada a l’any 2006. Al plec de condicions, es contemplava específicament que el manteniment de la instal·lació municipal corria per part de l’empresa gestora, cosa que en la realitat no ha sigut així i ha desembocat en una situació de deixadesa de la piscina.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here