Manises participarà a l’edició online d’«Hola Ceràmica!» Espanya

0
293

Manises participarà a les jornades d’”Hola Cerámica” Espanya amb l’aportació de diferents propostes online. A causa de les restriccions ocasionades per la crisi del COVID-19, l’edició especial per a 2020 de «Hola Ceràmica!» es realitzarà de manera online, amb una sèrie d’accions basades en la difusió de vídeos i fotos de la ceràmica, a més d’uns diàlegs sobre la situació actual i futura del sector.   

«Hola Ceràmica!» és una activitat de dinamització de la ceràmica organitzada per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC) i que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics, per a així donar a conéixer-los a un públic ampli. 

Durant els dies 12, 13 i 14 de juny es realitzaran diferents activitats com a emissió de vídeos curts sobre museus, exposicions, fires, esdeveniments i patrimoni ceràmic local, incloses les tècniques locals singulars en les xarxes socials oficials «Hola Ceràmica». 

D’altra banda, també s’emetran vídeos on els artistes, artesans i empreses de ceràmica ens permetran fer una visita virtual als seus estudis i tallers o il·lustrar les seues tècniques i procés de fabricació o història del taller, mantenint l’enfocament original d’«Hola Ceràmica», que és el d’obrir i mostrar els seus tallers al públic.

Tots i totes els aficionats, empreses, ceramistes i altres persones vinculades al sector ceràmic i, en general, al públic d’«Hola Ceràmica», estan convidats a publicar les fotos directament en les seues xarxes socials utilitzant les etiquetes #holaceramica i #fotoceramica, també etiquetant en els comptes socials d’«Hola Ceràmica» (Facebook, Twitter i Instagram).

Cal remarcar que en l’edició 2020 també es plantejarà una sèrie de diàlegs o debats sobre com la crisi sanitària del COVID-19 està afectant els diferents àmbits de la ceràmica i, sobretot, com encarar el futur postpandèmia. Els diàlegs tindran una durada d’uns 30 minuts i es podran seguir per Facebook i YouTube, excepte l’últim que serà en directe a través de Zoom.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here