La Mancomunitat de la Vall d’Albaida obri un espai a la seua web per a les biblioteques de la comarca

0
983
La comarca compta amb 7 biblioteques i 25 agències de lectura en 33 pobles

L’espai vol servir per a oferir les seues adreces i dades de contacte, així com proporcionar la informació sobre activitats que faciliten

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha habilitat un espai al seu web per a recollir la informació de les 7 biblioteques i les 25 agències de lectura existents en 33 municipis de la comarca. A més de les dades i l’adreça de contacte, en http://www.valldalbaida.es/va/page/biblioteques-vall-dalbaida es podrà trobar la informació que facen arribar perquè es puguen consultar amb un sol clic les novetats, presentacions de llibres, recitals, tallers o contacontes, així com les activitats al voltant de dates assenyalades com la del dilluns vinent, dia del llibre i dels drets d’autor. Com explica el conseller de Cultura de la Mancomunitat, Fede Vidal, «mantenim un contacte periòdic amb els i les bibliotecàries de la comarca per tal de compartir experiències o intercanviar informació que ara posem a l’abast de tot el món a un sol clic».

La darrera reunió mantinguda en març a Benigànim va aprofitar per a conèixer les instal·lacions després de la reforma i ampliació. La de Benigànim és una de les set biblioteques públiques de la Vall d’Albaida junt amb les d’Atzeneta, Albaida, Aielo de Malferit, l’Olleria i les de Sant Josep i Pare Lluís Galiana d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here